Vad finns det för sparad data om mig på Salver?

När du registrerar en profil på Salver är det viss data som insamlas baserat på den information du har försett oss med och de tjänster du har kopplat till ditt Salverkonto. Önskar du se en sammanställning över den data vi har på dig eller om du vill att vi raderar någon information – kontakta vår support på info@salver.se, så hjälper vi dig!

Varför måste jag ha ett konto för att köpa biljetter?

För att smidigare ha översikt över dina biljetter och för att vi ska kunna visa dig event som intresserar dig så kör vi kontobaserat. Egentligen lämnar du inte ifrån dig mer information än vad du hade behövt om du hade köpt en biljett utan konto, och vi lagrar ingen information som inte är nödvändig för oss.

Jag har bokat fel biljett, vad gör jag?

Det är inga problem att avboka din biljett, om du håller dig inom tidsramen för avbokning som arrangören har satt, och pengarna kommer tillbaka till ditt konto i samma sekund om du har valt att betala med swish. Sen är det bara att köpa den biljetten som du egentligen ville boka. Har du råkat boka fel biljett och du vill avboka för nära inpå så är det bara att kontakta oss på supporten, så hjälper vi dig att boka om!

Jag har avbokat min biljett, när får jag tillbaka mina pengar?

När du får tillbaka dina pengar beror på vilket betalmedel du valde när du bokade. Vid swish som betalmedel så får du tillbaka pengarna i samma sekund som du bokar av (förutsatt att du bokar av inom tidsramen för gratis avbokning) Vid kort som betalmedel så tar det 2-3 bankdagar.

Jag har problem med att köpa biljetter, vad gör jag?

Att din beställning inte lyckas kan bero på flera saker. Det är lätt att kasta om någon bokstav i mailadressen, eller en siffra i kortnumret. Pröva igen, och om det misslyckas kontakta oss genom att klicka på ”Kontakt” uppe i högra hörnet så försöker vi självklart hjälpa dig.

Arrangemanget jag skulle gå på blev inställt, vad behöver jag göra för att få tillbaka mina pengar?

Vi håller koll på när en arrangör ställer in sitt arrangemang, så länge de uppdaterar det på Salver. Då går återbetalning ut till dig som biljettköpare i samma stund som arrangören väljer att ställa in. Om det skulle vara så att en arrangör inte dyker upp men inte har meddelat detta på Salver – ring till oss på supporten, så ska vi försöka ta reda på vad som har gått snett!

Kan jag ladda ner min biljett?

Du har tyvärr inte möjlighet att ladda ner dina biljetter. Men att printscreena biljetterna med QR-koden funkar precis lika bra! Eller skriva ut dem från hemsidan.

Eventet jag vill gå på är gratis, måste jag ändå ha en biljett?

Det beror på om knappen ”boka” är synlig på eventet eller inte. Om den är det, betyder det att du behöver skrivas upp på en gästlista eller boka en plats. Då ska du trycka på knappen ”boka” och följa instruktionerna. Blir du uppskriven på en gästlista får du inget bekräftelsemail om detta men beställer du däremot en gratis biljett, blir den skickad till den mail du har angett i ’köp’-processen.

Vem arrangerar evenemanget jag ska gå på?

På varje arrangemang så står det vem som är arrangör, och eventuellt vilken organisation arrangören jobbar för. Klickar du på arrangörens namn så kan du läsa mer om hen, vad den har för utbildning, certifieringar och erfarenheter.