Varför måste jag ha ett konto för att köpa biljetter?

För att smidigare ha översikt över dina biljetter och för att vi ska kunna visa dig event som intresserar dig så kör vi kontobaserat. Egentligen lämnar du inte ifrån dig mer information än vad du hade behövt om du hade köpt en biljett utan konto, och vi lagrar ingen information som inte är nödvändig för oss.

Jag har problem med att köpa biljetter, vad gör jag?

Att din beställning inte lyckas kan bero på flera saker. Det är lätt att kasta om någon bokstav i mailadressen, eller en siffra i kortnumret. Pröva igen, och om det misslyckas kontakta oss genom att klicka på ”Kontakt” uppe i högra hörnet så försöker vi självklart hjälpa dig.

Kan jag ladda ner min biljett?

Du har tyvärr inte möjlighet att ladda ner dina biljetter. Men att printscreena biljetterna med QR-koden funkar precis lika bra! Eller skriva ut dem från hemsidan.

Eventet jag vill gå på är gratis, måste jag ändå ha en biljett?

Det beror på om knappen ”boka” är synlig på eventet eller inte. Om den är det, betyder det att du behöver skrivas upp på en gästlista eller boka en plats. Då ska du trycka på knappen ”boka” och följa instruktionerna. Blir du uppskriven på en gästlista får du inget bekräftelsemail om detta men beställer du däremot en gratis biljett, blir den skickad till den mail du har angett i ’köp’-processen.

Jag har köpt fel biljett, vad ska jag göra?

Det är inga problem att avboka din biljett, om du håller dig inom tidsramen för avbokning som arrangören har satt, och pengarna kommer tillbaka till ditt konto i samma sekund om du har valt att betala med swish. Sen är det bara att köpa den biljetten som du egentligen ville boka. Har du råkat boka fel biljett och du vill avboka för nära inpå så är det bara att kontakta oss på supporten, så hjälper vi dig att boka om!

Jag har inte fått något mail med biljetter. Vad gör jag?

Du får alltid din biljett under ”mina biljetter” på sitt Salverkonto och en orderbekräftelse till den mail du har angett, så dubbelkolla att mailen är rättstavad. Om du inte har fått orderbekräftelsen så är det egentligen ingen fara, men vill du ha så får du kontakta vår support för att se var det har gått snett.

Måste jag skriva ut min biljett?

Nej du behöver inte skriva ut din biljett. Din biljett sparas under ”mina biljetter” på ditt konto. Om du är osäker på internetuppkopplingen dit du ska, så funkar det lika bra att printscreena biljetten, eller skriva ut orderbekräftelsen från mailen.

Hur köper jag biljetter på Salver?

På sökfliken klickar du på ett arrangemang som intresserar dig. Där väljer du vilket tillfälle du vill gå på i kalendern och klickar på ”Boka”. Nu skickas du till en sida där du antingen loggar in med ett befintligt konto eller skapar en ny användare om det är första gången du köper biljett via Salver. Sen är det bara att välja antal biljetter och betalningsmedel.