När får jag intäkterna för genomfört evenemang?

Du väljer själv om du vill ha utbetalningen efter varje genomfört evenemang eller om du vill ha det månadsvis. Om du väljer att ta intäkterna direkt efter avslutat evenemang så överförs pengarna till ditt konto 3-5 arbetsdagar efter det att eventet avslutats.

– Dagen då evenemanget avslutas räknas inte in i överföringsperioden. 

– Helger och andra röda dagar räknas inte som arbetsdagar.

När Salver har genomfört utbetalningen kan det ta ytterligare ett par dagar innan pengarna är tillgängliga på ditt konto. Det beror på vilken bank du har, och hur lång tid tar tar för dem att godkänna den inkommande betalningen.

Hur begränsar jag antalet gäster på mina evenemang?

Det finns två sätt för att begränsa kapaciteten/antalet biljetter för din biljettförsäljning. 

Du kan sätta ett maxantal för hur många gäster du vill eller kan ta.Denna siffra begränsar hur många biljetter som kan säljas totalt. 

Om du istället bockar i “avancerad” typ av biljett så kan du där välja att skriva ett maxantal för varje biljettyp, t.ex 12 Vuxenbiljetter, 12 Barnbiljetter osv. 

Hur skapar jag ett event?

För att skapa ett event klickar du på “skapa” i menyn till vänster. Därefter klickar du på knappen “skapa nytt event”. 

Fyll i den information som behövs om eventet – allmän info, biljettinfo och till sist en bild som representerar eventet. 

Klicka på publicera om du är redo att lägga ut eventet. För att spara som utkast klickar du ur ”Offentligt”, så att ingen annan kan se evenemanget och du kan fortsätta redigera.

Varför behöver jag skapa ett konto och vad behövs för att jag ska kunna sälja biljetter hos Salver?

När du skapar ett konto hos Salver skapar du också en profil åt dig själv eller ditt företag.

Salverprofilen gör att du kan marknadsföra dina event bättre, eftersom dina gäster då vet vem som arrangerar evenemanget. När gäster går in på din profil kan de dessutom se alla andra event som du kommer att hålla längre fram. 

Kom ihåg att lägga till dina bankkontouppgifter under din profil, så att vi kan göra utbetalningar till dig när ditt evenemang är avslutat.